Kontaktirajte nas na: 036/337-140
Adresa: Tomislava Andrica Dzigija 37 (bivsa Veljka Vlahovica)

Home
O nama

Bojan Milojević

Osnivač i vlasnik

Diplomirani veterinar, sa visegodišnjim iskustvom u obavljanju poslova veterinarske delatnosti. Clan SASAP-a, clan Veterinarske komore Srbije, ucesnik velikog broja savetovanja u zemlji i inostranstvu. Clan upravnog odbora Kinoloskog drustva "Lovac" u Kraljevu. Ozenjen - otac dve devojcice.
Oblast interesovanja, hirurgija i radioloska dijagnostika! Twitter / Facebook

Tanja Nedeljković

Dr vet med

Dr vet med Tanja Nedeljkovic, rodjena 1982. u Wittenu (Nemacka). Zavrsila Fakultet veterinarske medicine u Beogradu! Za vreme studija strucnu praksu obavljala u klinici za male zivotinje u Wittenu (Nemacka). Pripravnicki staz obavila na Klinici za male zivotinje (I Interna) Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu! Clan Veterinarske komore, ucesnik brojnih seminara u zemlji i inostranstvu. Oblast interesovanja: interna medicina, dermatologija, medicina macaka! Twitter / Facebook

Ksenija Nikitovic

Dr vet med

Ksenija Nikitovic, rodjena u Kraljevu diplomirala na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu 2014. Oblast interesovanja hirurgija. Twitter / Facebook

Milan Petrović-Laki

Veterinarski tehničar

Visi fizioterapeut i instruktor za obuku pasa. Strucni je konsultant ambulante, veliki poznavalac psihologije i socijalizacije pasa. Vlasnik je skole za obuku pasa i pansiona za pse. Twitter / Facebook

Istorija ambulante

Veterinarska ambulanta BojanVet osnovana je 2007. godine. Od tada neprekidno stojimo na usluzi svima, ukljucujuci i terenski rad. Ono sto nas izdvaja od drugih je predan rad i efikasna terenska sluzba, odnosno dolazak na poziv u najkracem mogucem roku. Nasi veterinarski tehnicari su vrhunski poznavaoci psihologije i fizionomije pre svega pasa, ali i ostalih zivotinja.

Šta kažu o nama

"Da nije bilo Bojana i njegove brze intervencije, naša Anita danas verovatno ne bi bila sa nama. Hvala mu, sve preporuke !"
Milka Radovic / Kraljevo
"Jedan od retkih veterinara koji svoj posao shvata ozbiljno i dostupan je uvek bez obzira na vreme. Uvek spreman za svaki dogovor i razgovor o našim ljubimcima. Samo tako nastavite."
Dusan Belcevic / Shining Field Kennel
"Iako nije bilo ništa ozbiljno, našu Loku obilazi redovno da vidi je li sve u redu, a ona ga za razliku od ostalih veterinara obožava - a to govori sve o njemu i njegovom pristupu poslu."
Porodica Jakovljevic / Kraljevo

Galerija fotografija

Copyright 2013 BojanVetttt. Sva prava rezervisana. Design photography by Nenad Milenkovic STUDIO